Hupak

Waardevolle samenwerking

Hupak is actief in het ontwikkelen van een samenwerking die aansluit bij de klantbehoefte en de lange termijn marktpotentie. We willen ervoor zorgen dat een samenwerking past bij de kernactiviteiten van de individuele partijen en dat de processen en cultuur van beide partijen op elkaar aansluiten.

Duidelijkheid voor iedereen

Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor alle medewerkers streven we naar een eenvoudige constructie, gericht op probleemoplossend meedenken. Vanuit marketingtechnisch oogpunt laat een goede constructie zien hoe partijen op elkaar aansluiten en is het voor klanten direct duidelijk waarom je samen sterker bent dan individueel.

Een strategische samenwerking

Opdrachtgevers kunnen zich (weer) gaan richten op eigen kernactiviteiten. Een langdurige samenwerking met Hupak biedt een duidelijke meerwaarde omdat er valt te profiteren van ervaring en vertrouwen. Vertrouwen zien wij als essentieel voor een succesvolle samenwerking, zo kunnen we onze partners optimaal laten profiteren van alle dingen waar we goed in zijn.

Werken vanuit een gezamenlijke visie

We willen graag nauw samenwerken met onze opdrachtgevers, omdat we een (belangrijk) deel uitmaken van het bedrijfsproces en als laatste schakel naar de ontvanger ook een vertegenwoordiging zijn van de producent / fabrikant. Door een gezamenlijke visie te ontwikkelen weet iedereen wat het betekent om een optimale klantbeleving te creëren en te behouden.

Scroll naar boven