Hupak

Compleet ontzorgen

Hupak biedt complete dienstverlening, snelheid en flexibiliteit voor een diversiteit aan opdrachtgevers.

Fulfilment, geen omkijken meer naar

We bezitten de expertise om de volledige logistieke afhandeling, in -, ompak – en diverse productie werkzaamheden en magazijnbeheer uit handen te nemen en zorgen ervoor dat de klant er geen omkijken meer naar heeft. Hupak staat garant voor een goede kwaliteit tegen marktconforme prijzen, voor meerdere sectoren en voornamelijk op grote schaal. Echter ook bij kleine producties kunnen wij u van dienst zijn.

Van ophalen en verwerking tot aflevering

Door gebruik te maken van onze eigen transportmiddelen en logistiek kunt we flexibel inspringen zodra uw voorraad daar om vraagt. Op onze locatie in Rogat vindt de afhandeling, verwerking, assemblage en controle van de artikelen plaats volgens vooraf gemaakte afspraken in combinatie met onze adviezen. Op het door u gewenste tijdstip worden de productie- en verkoopklare materialen op de juiste plek afgeleverd.

Ook tijdzendingen en op- en overslag

Naast de verzorging van tijdzendingen bieden we zowel tijdelijke – als reguliere op- en overslag aan wanneer opdrachtgevers ruimte gebrek hebben en/of wanneer goederen, waarvoor wij de productie verzorgen, bijvoorbeeld vorstvrij en beveiligd opgeslagen dienen te worden.

Kortom:  Wij nemen alle logistieke zorgen bij u weg, voorkomen faalkosten en houden ons aan de gemaakte afspraken. Hierdoor kunt u zich richten op de verkoop van uw product!

Scroll naar boven