Hupak

Ons team

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

 • Berry
  Huisman

  "Als eigenaar van Hupak ga ik uitdagingen graag aan. Het is mijn doelstelling onze projecten waardevol te combineren met ons sociale bedrijfs-DNA."
 • Maurice
  Bijker

  "Als ervaren productieleider streef ik naar een optimale dienstverlening voor onze klanten gecombineerd met een ideale werksfeer/werkplek voor mijn collega's."
 • Ramon
  Huisman

  "Als bedrijfsleider logistiek zijn efficiency tijdens het transport, het nakomen van afspraken en klanttevredenheid dé speerpunten van mijn werk."
 • Inez
  Boxum

  "Als jobcoach en HR-medewerker haal ik veel voldoening uit het geduldig hogerop brengen en begeleiden van medewerkers met diverse sociale achtergronden."

De rest van ons team bestaat uit chauffeurs, koeriers, logistiek medewerkers, productie medewerkers en stagiaires. Allemaal toegewijd aan het leveren van hoge kwaliteit service en diensten.

Oplossingen op maat

Hupak is een klantgericht, flexibel en innovatief bedrijf dat wordt aangedreven door zijn zeer ervaren en toegewijde medewerkers. We leveren services van hoge kwaliteit, gaan kostenbewust te werk en bezitten de benodigde hulpmiddelen om projecten van onze klanten efficiënt, veilig, op schema en binnen het budget te realiseren. Door op maat gemaakte oplossingen te bieden kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Wanneer klanten ons een uitdaging geven, bieden wij een oplossing.

Scroll naar boven