Hupak

Geschenken & business gifts

We bieden flexibele oplossingen m.b.t. de assemblage en aflevering van geschenken en business gifts. Deze werkzaamheden kenmerken zich door de ruime variatie aan onderdelen en artikelen, gekoppeld een piekmomenten rondom de feestdagen. Wij zijn in staat hier probleemloos op in te spelen.

Onze inzet maakt een voortvarend & rendabel resultaat mogelijk

We zetten ons in voor de volle 100%. We doen wat we zeggen en daar staan we voor. We maken haalbare afspraken en we communiceren open en tijdig, ook omdat dit bijdraagt aan een positief werkklimaat, een goede werksfeer en zelfvertrouwen bij onze teamleden. Zo kunnen we trots zijn op de resultaten van ons werk.

Tijdzendingen, voorraadbeheer en op- en overslag

Bij een aantal grote bedrijven nemen we wekelijks de bestellingen op om de daaropvolgende week alle geplande leveringen uit te voeren. Naast de verzorging van tijdzendingen bieden we daarnaast zowel tijdelijke – als reguliere op- en overslag aan wanneer opdrachtgevers ruimte gebrek hebben en/of wanneer goederen, waarvoor wij de productie verzorgen, bijvoorbeeld vorstvrij en beveiligd opgeslagen dienen te worden.

Scroll naar boven