Hupak

Op- en overslag

We hebben de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief op- en overslag aan te bieden voor onze klanten. We bieden deze diensten zowel als tijdelijke – en reguliere oplossing aan wanneer opdrachtgevers ruimtegebrek hebben en/of wanneer goederen, waarvoor wij de productie verzorgen, bijvoorbeeld vorstvrij en beveiligd opgeslagen dienen te worden.

Een gespecialiseerde partij met ervaring

Een groot voordeel van externe op- en overslag is dat het gedaan wordt door een gespecialiseerde partij met ervaring in de logistieke afhandeling. Daarnaast is het een schaalbare manier van ondernemen. Als uw bedrijf hard groeit is er namelijk gemakkelijk extra opslagruimte beschikbaar. Hupak staat voor u klaar met praktische oplossingen waarmee we u zo veel mogelijk willen ontzorgen.

Van ophalen en verwerking tot aflevering

We voeren onze transporten en logistieke dienstverlening ook uit in combinatie met onze eigen in- en ompakkers, alles in eigen beheer en heel flexibel. Op onze locatie in Rogat vindt de afhandeling, verwerking, assemblage en controle van de artikelen plaats volgens vooraf gemaakte afspraken in combinatie met onze adviezen. Op het door u gewenste tijdstip worden de productie- en verkoopklare materialen op de juiste plek afgeleverd.

Tijdzendingen en voorraadbeheer

Bij een aantal grote bedrijven nemen we wekelijks de bestellingen op om de daaropvolgende week alle geplande leveringen uit te voeren. Wij maken samen met u een werkbare planning en zorgen ervoor dat uw goederen correct worden opgehaald, opgeslagen en op het door u gewenste tijdstip worden afgeleverd.

Scroll naar boven