Hupak

Groot – en klein transport

Hupak voert transportdiensten uit voor de zakelijke markt. We leveren onze logistieke – en distributie oplossingen als onderdeel van onze complete dienstverlening in de vorm van vooral exclusief en tailormade werk. Zie ons niet als “Postnl- of DHL” vervanger.

Tijdzendingen, voorraadbeheer en op- en overslag.

Bij een aantal grote bedrijven nemen we wekelijks de bestellingen op om de daaropvolgende week alle geplande leveringen uit te voeren. Naast de verzorging van tijdzendingen bieden we daarnaast zowel tijdelijke – als reguliere op- en overslag aan wanneer opdrachtgevers ruimte gebrek hebben en/of wanneer goederen, waarvoor wij de productie verzorgen, bijvoorbeeld vorstvrij en beveiligd opgeslagen dienen te worden.

Flexibele en snelle oplossingen

Door middel van onze moderne (milieuvriendelijke) en brede wagenpark kunnen we u een scala aan mogelijkheden bieden, van het kleinste pakketje tot en met palletvervoer. We hanteren geen beperkingen qua maatvoering voor de pakketten, de uitvoering van de werkzaamheden vindt plaats in overleg en voorzien we van persoonlijk advies. We voeren onze transporten en logistieke dienstverlening ook uit in combinatie met onze eigen in- en ompakkers, alles in eigen beheer en heel flexibel.

Op zoek naar iemand voor uw spoedritten?

Wilt u voor het transport van uw goederen gebruikmaken van spoedritten en zoekt u nog een betrouwbare koerier? Vraag ons naar alle mogelijkheden om uw goederen snel en netjes bij uw afnemers te krijgen op de locatie van bestemming. Daarbij gaan we flexibel en oplossingsgericht te werk tegen een concurrerende prijs.

Scroll naar boven