Hupak

Fijnmazige distributie

We maken gebruik van een fijnmazig distributienetwerk, mede door nauwe samenwerking met een aantal betrouwbare collega’s staan we garant voor stabiele resultaten. Ons netwerk kent weinig overslag momenten, wat zorgt voor minder kans op schades.

Volop mogelijkheden en adviserend overleg

Naast onze reguliere distributie zijn we ook gespecialiseerd in fijnmazige distributie. Het verschil tussen deze beide vormen van distributie zit vooral in hetgeen we vervoeren, hierop van invloed is het aantal adressen waar we moeten laden en lossen en het soort producten wat we vervoeren. We hanteren geen beperkingen qua maatvoering voor de pakketten, de uitvoering van de werkzaamheden vindt plaats in overleg en voorzien we van persoonlijk advies.

Van ophalen en verwerking tot aflevering

We voeren onze transporten en logistieke dienstverlening ook uit in combinatie met onze eigen in- en ompakkers, alles in eigen beheer en heel flexibel. Op onze locatie in Rogat vindt de afhandeling, verwerking, assemblage en controle van de artikelen plaats volgens vooraf gemaakte afspraken in combinatie met onze adviezen. Op het door u gewenste tijdstip worden de productie- en verkoopklare materialen op de juiste plek afgeleverd.

Tijdzendingen, voorraadbeheer en op- en overslag

Bij een aantal grote bedrijven nemen we wekelijks de bestellingen op om de daaropvolgende week alle geplande leveringen uit te voeren. Naast de verzorging van tijdzendingen bieden we daarnaast zowel tijdelijke – als reguliere op- en overslag aan wanneer opdrachtgevers ruimte gebrek hebben en/of wanneer goederen, waarvoor wij de productie verzorgen, bijvoorbeeld vorstvrij en beveiligd opgeslagen dienen te worden.

Scroll naar boven