Hupak

Divers productiewerk

Onze productiecapaciteit kan ook een belangrijke rol spelen in úw productieproces. We assisteren u graag bij diverse uitvoerende taken die bijdragen tot het samenstellen, maken en/of het bewerken van uw producten of artikelen.

Onze kracht zit in goed luisteren en doelgericht meedenken

Hupak kent korte lijnen waardoor we snel kunnen inspelen op vele vragen en wensen. We leveren maatwerk aan onze klanten, we denken in mogelijkheden en ontzorgen waar mogelijk. De wens van de klant is ons vertrekpunt en we garanderen een constante kwaliteit binnen de afgesproken tijd.

Wij staan voor doelmatig en prijsbewust werken en meedenken

Onze afspraken met de klant komen we na voor een marktconforme prijs. We blijven altijd meedenken met de klant; kan het sneller, goedkoper, slimmer? Samen komen we tot het best passende antwoord en zijn flexibel in het bieden van de juiste oplossingen.

Onze inzet maakt een voortvarend & rendabel resultaat mogelijk

We zetten ons in voor de volle 100%. We doen wat we zeggen en daar staan we voor. We maken haalbare afspraken en we communiceren open en tijdig, ook omdat dit bijdraagt aan een positief werkklimaat, een goede werksfeer en zelfvertrouwen bij onze teamleden. Zo kunnen we trots zijn op de resultaten van ons werk .

Scroll naar boven